VORES HUNDELIV

Vi fik kendskab til Tibetanske Terrier i 1999, hvor vi fik vores første "Tibber". Det var Kenta en zobel han, en rigtig lille sjov bandit. Han kunne charme sig ind alle steder og var også klar over hans kunstskaber. 

Vi blev så betaget af racen at vi måtte have en mere. Det blev  Chanti,  som var en lille Tricolor tæve. Hun var en rigtig lille charmetrold, hun leverede 3 kuld hvalp til os som lever i bedste velgående rundt om i Danmark. 

Den sidste kuld hvalpe Chanti fik beholdte vi en zobel tæve, det var Tashi en rigtig lille kæledægge og lignede sin mor op af dage. 

Efter nogle år, hvor vi kun havde Tashi var det tid til at, vi skulle have en ny tibber. Det blev lille Senga, også en zobel tæve og også hun var ligeså charmerende som alle de andre vi har haft. Med hende var der planer om at, hun skulle bære Shim-bu grenen videre. Dette førte vi ud i livet og det viste sig at, hun var en fantastik god mor, som hele tiden var opmærksom og kærlig overfor hendes hvalpe.

Af de 2 kuld Senga har fået, har vi beholdt Shiva fra kuldet 2012 og Luna fra kuldet 2014

Shiva er en sort hvid tæve og en rigtig drillepind overfor hendes mor. Hun er en sød og kærlig hund med et klart beskyttelsesgen overfor os som ejer. Vores fremtidige planer med Shiva er, at også hun skal prøve lykken som mor og vi glæder os meget til at se hende i denne rolle.

Luna er en meget kærlig hund og vi er utrolig glade for hende. Hun tilpasser sig meget hurtigt når vores søn eller datter skal passe hende i hver deres lejlighed.